• Com puc enviar flors i regals?

  És molt fàcil. Visita la pàgina web www.fresiamataro.com/home-floristeria-online/comprar-ara/. Selecciona el producte que vulguis comprar. A continuació prem a Comprar, i veuràs que el producte s’afegeix al Carret (a dalt a la dreta de la pàgina web). A continuació has d’introduir les dades necessàries per a fer l’enviament.

 • Què haig de tenir en compte a l’hora de fer una compra on-line?

  Si la compra s’ha d’enviar a una direcció diferent a l’adreça de facturació (per exemple si és per a fer un regal), cal omplir el camp de l’adreça d’enviament.

 

 • Quins tipus de pagament s’accepten?

  Acceptem molts tipus de targetes de crèdit i dèbit mitjançant el sistema de pagament Redsys. També acceptem pagaments mitjançant el sistema de Pay Pal. Per últim, acceptem pagaments via transferència bancària directe, però en aquest cas no s’envia la comanda fins que el pagament ha estat abonat al nostre compte.

 

 • El preu del transport està inclòs al preu de l’article?

  NO! El preu del transport varia segons del codi postal on s’enviï. El preu de l’enviament a Mataró és de 5€. Així doncs, al preu de l’article cal sumar-hi el preu d’enviament.

   

 • Envieu encàrrecs fora de Catalunya?

  NO! Les flors són delicades i volem que viatgin amb les millors condicions i amb els nostres transportistes.

 • Ús podeu encarregar de demanar unes flors sota el meu nom fora de les localitzacions on vosaltres les envieu?

  SI! Formem part d’una xarxa de floristes d’arreu (interflora), i en funció de les flors que hi hagi en aquell moment, els donem indicacions sobre el que ens agradaria que preparessin i enviessin pel nostre client.

 • Com puc saber si la meva comanda ha arribat al destinatari?

  Rebràs un correu electrònic un cop s’hagi confirmat el lliurament. En el moment de realitzar la comanda, assegura’t d’introduir una adreça de correu electrònic vàlida, en aquest cas, la teva personal.

 

 • Si tinc una petició especial que no vegi disponible a la vostra botiga on-line, que he de fer?

  En aquest cas tens diverses opcions:

  Primer de tot, ens pots trucar al 93 790 14 08 i estarem encantats d’ajudar-te amb el que necessitis.

  Una altra opció és enviar-nos un correu electrònic a la direcció: fresia@fresiamataro.com, i et respondre’m tan aviat com ens sigui possible.

  Per últim, et recomanem que vinguis a la nostra botiga física situada al C/ Palau 22-26 08301 Mataró (Barcelona), i t’ajudarem amb el que necessitis. 🙂

 

 • Per què és tan car el transport?

  A les flors naturals no els agrada gaire viatjar i ens volem assegurar que rebis les flors en les millors condicions possibles. Preferim servir en un radi més reduït, però assegurar-nos que el producte estarà en bones condicions. El transport és car, però fiable i de confiança!

 

 • Despeses d’enviament:

 

FAQ preus dels imports

*No enviem flors a cap població fora de les que ensenya aquesta taula.